Werken bij VIV

Vind je het leuk om met vrouwen uit allerlei landen te werken en hen wegwijs te maken in de Nederlandse maatschappij? Word dan vrijwilligster bij ons!

viv-vrouwen-integratie-vrijwilliger

Enthousiaste vrijwilligsters voor het verzorgen van onze taallessen zijn van harte welkom. Wij bieden uitdagend en afwisselend werk, dat veel voldoening en plezier geeft.   

Al onze vrijwilligsters werken minimaal 1 dagdeel per week onder schooltijd, ’s ochtends of ’s middags. Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten.

Handig met de computer?

Ben je handig met de computer en vind je het leuk om vrouwen te begeleiden bij het gebruik daarvan? Meld je dan snel aan als vrijwilligster voor de computerles. Uw inzet is welkom en wordt gewaardeerd.

Computerles wordt 1 dagdeel in de week gegeven onder schooltijd. Daarnaast worden er 1 of 2 maal per jaar aan taalgroepen praktijklessen computergebruik gegeven. Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten.

Stagiaires

Doe je een MBO-opleiding sociaal cultureel werk en zoek je een stageplaats voor 2 dagen per week? Kom dan bij ons! Wij hebben plek voor maximaal 2 stagiaires per lesjaar. We horen graag van je als je bij VIV stage wilt lopen.

Enthousiast geworden? Kom langs!

Kom vrijblijvend langs bij VIV  voor een kennismakingsgesprek. Dan vertellen wij graag meer over onze activiteiten en alles wat u daarover nog meer wilt weten. Ook kunt u onze locatie zien. Wij zijn elke ochtend tussen 9.00 en 12.00 uur geopend, donderdag tot 14.00 uur. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen.